Red smooth Live

Bonjour!

Welcome to my simple officially blog, I`m Anis Hazirah.Thanks for visited my blog, nice to meet you, and do respect my blogg :)


Music!



Big Claps

Template: Aina Syaza
Editor:Your name
Other: WeHeartIt Photobucket
Update !

Photobucket
Hi , dah lama kan anis tak update blog . Dah bersawang dah puns . Bukan anis , taknak update cuma takda idea nak update apa . Gpuns , anis duk asrama so , jarang sekali lah nak update nih kan ? Lagi satu , anis nih bukan rajin sangat nak menaip , tp , anis suka edit edit blog nih , terutama change background blog nih . Yg lah template dia comel momel . Anis kan rajin blogwalking blog org . Anis baca jelaa kawan kawan anis mia story . Kadangtuh , anis terfikir banyak sungguh idea depa nih kan , rajin sangat update blog . Kalau anis ? hm , taktau laa . Anis update nih puns sebab anis tengok depa post cerita yg best best . So , anis puns dengan rajin tangan dan terlintasnya nak update apa , anis terus buka laptop , masuk ke mozilla dan buka blog anis dan update ! Ahaha , mengarutkan apa yg anis cerita nih ? Ah , anis kisah apa , selagi boleh cerita , kita cerita kan ? Kita mia blog suka hatilah merapu mereben apa puns kan ? Tp , anis tak suka sangat org ramai tau anis mia privasi . First , anis ingat .. *eh , banyak lah pulak idea nak cerita nih* lelele , baca jelaa apa yg anis nak cerita nih okey ? Ah , kan tergantung apa yg anis nak ceritakan td . Okey , sebenarnya , anis nak tulis diary ? nak tulis diary nih puns anis tak rajin jugak , nak guna pen semua bagai nih . Stg , kalau kita cuai , kita letak salah tempat diari tuh , confirm confirm lah ad hamba Allah yg akan baca jugak kan ? So , anis ambil risiko dia , anis malas nak tulis diari . Gpuns , kalau diari takdak bg yg comel comel . So , anis fikir mungkin cerita kad blog ? Tp , blog nih puns ad yg akan baca jugak kan . Anis fikir dan fikir , senang anis bermonolog seorang diri sajalah . Cerita dalam hati , dan hanya Allah saja tau macam mana perasaa anis . Tp , anis fikir balik , kalau mcm tuh , stg kita tak bole baca dah apa perasaan kita dulu kan ? Yeah , pastu anis fikir balik , senang post kad blog jugak laa . Disebabkan , anis tak suka org tau privasi anis , anis tukar url blog anis . Kalau sapa yg dapat tau tuh , akan tau jugak lah kan ! Hm , klaa , kalau dah dapat cerita , ah tak bole panjang lagi ka apa kan ? Mesti , penat jugak kan nak baca . Okey , setakat nih dulu cerita anis , kalau ad masa , anis update lagi okey . Bye , assalamualaikum .
Btw , nak gitau esok birthday Anis :)

Cuti Sekola Oh Cuti Sekola .

Photobucket
Cam,Camera,Canon

H E L L O , Hari nie Anis nanak cita pasaii cuti sekola . Korang macam mana seminggu cuti sekola nie ? Happy ? Ofcourse lha happy kan , cuti sekola . Cuti sekola nie humpa p mana ? Jumpa grandparents ? P bercuti luar negeri o luar negara ? Ouk,btw Anis balik kampung jumpa nenek dekat Pahang . Humpa cuti sekola banyak 'holiday package' taa ? Mesti banyak kan ! Bukan humpa saja , Anis puns ada jugak . Lagi lama cuti sekola , lagi banyak holiday package yang cikgu bagi . Huh ! Dah seminggu cuti sekola dah , Anis masih taa buads lagi keja sekola , thoe puns baru satu . Adoii =.= . Ingad esok Anis nanak mula buads keja sekola , kalao bule satu hari satu subjek dapad siapkan . Ouk , humpa cuti sekola nie bosan taa ? Mesti bosankan ? Kalao Anis ? Anis lagi-2lha bosan. Taa tao nanak buads apa ! Kalao Hangoud puns , bukan bulee selalu . Duduk dekad rumah , kerja online jyeahh . Betuii taa ? Betuiikan . Erm , malaih naa habaq . Yang taa membosankan masa cuti sekola puns , dapat tidoq lambat , dapat bangkit lambat . Betuii taa ? Erm, dah agak dah . Klhaa , Anis puns dah taa larat nanak menaip dah . Sampai d'sini sajalha story Anis untuk hari ini . Kbhaii , As salam .